TABOADA C.F.

Novas

TÓDALAS CRONICAS E MOITAS MÁIS FOTOS,DESTA XORNADA E ANTERIORES... CONSULTA AS MÁIS ANTIGAS NO ARQUIVO DO BLOG(MARXE DEREITO).Esta tempada 15/16 tentaremos ir archivandoas neste apartado da web que titulamos NOVAS. Máis avisos a navegantes:no apartado audiovisual introduciremos algunha novidade ,pois esta tempada seguiremos facendo un seguimento puntual dos partidos ,(Tipo carrusel: minuto e resultado cos intres mais salientables dos encontros) na conta de Twitter @TaboadaCF ,especialmente nos de fora da casa,pensando naqueles afeizoados e siareiros que non podan desplazarse,e naqueles que estan lonxe da nosa terra e que nos siguen desde todolos recunchos do planeta. Asi que xa sabedes comezade xa a seguirnos tamén alí.E non deixedes de facelo tampouco na web,no blog e no pérfil de Facebook onde tentaremos seguir informándovos das actualizacións,das programacións do fin de semana,dos eventos e sorteos etc.Lembrámosvos tamén que desde cando queirades podedes facervos socios pois a vosa axuda inestimáble cada vez faise máis necesaria e imprescindible,o procedemento é o de sempre porse en contacto con directivos ou xogadores e darnos os vosos datos,para ingreso en conta (se pode ser) ou solicitalo para o pago en man.Os prezos os de sempre.Na páxina WEB,no apartado SOCIOS, despoñemos dun impreso para cumplimentar e facernolo chegar,se estades lonxe.A Todos Grazas. Informámovos tamén que no blog tedes a vosa disposición de todalas crónicas ,fotos e resultados desde o 2010.Na sua páxina principal destacamos a última entrada correspondente a xornada e o mes en curso.Dende outras páxinas do blog teredes acceso a entradas suliñables o longo deste últimos anos.Para consulta de outras entradas antigas recomendamos un visionado de escritorio de ordeador,pois dende a ocpción móvil non se accede,asi como o acceso a outras seccións como o tempo,resultados e clasificacións de Siguetuliga etc.
U.D. XOVE LAGO - S.D. RESIDENCIA
A.D.C. VALLE DE ORO - S.D. MONTERROSO "A"
POLVORIN S.D. - S.D. RESIDENCIA
S.D. OUTEIRO DE REI - S.D. MONTERROSO "A"
E.D. LOURENZA - TABOADA CF
S.D. BECERREA - S.D. BURELA

SD CHANTADA 1-2 TABOADA C.F.
Xose anxo el 19-12-2012, 13:37 (UTC)

Victoria importantísima nun derbi que quizais non foi visualmente moi vistoso pero que tivo tódolos ingredentes para consideralo un partidazo.Foi un encontro con moita loita,emoción,paixón, polémica,con cerca de setecentos espectadores no graderio do Sangoñedo e o mellor:con exquisita deportividade dentro e fora do campo. A victoria a domicilio do Taboada CF o mellor merecida,foi tamén moi sofrida e non se xestou ata o último suspiro,nun campo complicadísimo e fronte a un rival fisicamente do mellor da categoría.Merecida foi por qué defensivamente raiamos a unha grande altura prácticamente sin cometer erro ningún e en ataque cremos que fumos quen máis chegamos e máis quixemos xogar o balón fronte a unha SD que propón un xogo mais directo e ainda que é temible a balón parado e no xogo áreo,soupemos paralos en todo momento.Nos empezamos máis enchufados e asentados no terreo de xogo,tentando dominala posesión aproximámonos con perigo,ainda que as primeiras finalizacións foron en disparos desde fora da área de Moski,que non lle causou moito trastorno a Guitián e outro de Rios que xa levaba máis marchamo de gol.Os locais non chegaron a nosa área ata que no 24Žo árbitro sinalou un penalty discutido pola nosa banda,pois reclamabáselle a falta, de habela, coma fora da área.O lanzamentou correu a cargo de Manu,que anotou o 1-0.Lonxe de diminuir o a nosa concepción futbolística ,o gol do Chantada espoleounos e non tardamos en igualar a contenda na nosa mellor xogada ,no 29Ž,que finalizou nun pase a Moski que se vai por velocidade de Josiño e no man a man con Guiti bateo por baixo.Logo si,baixámola intensidade física ata o descanso e contemporizámolo un pouco o xogo.Con todo tivemos unha clara ocasión antes do mesmo de irmos con vantaxa, a saida dun córner Basán enviouna porriba da cruceta por ren.Trala reanudación o envite foi máis de ida e volta e as ocasións mais claras foron na mellor xogada da SD Chantada cando se iá Adrí da defensa e se quedaba só de diante de Roi o balón quedouselle atrás, e outro discutido penalti esta vez a noso favor ,onde se reclamou por parte local que a falta dentro da área sobre Moski non existira (ámbalas duas decisións estan suxeitas a subxetividade arbitral e polo tanto non poden considerarse erros).O penalti lanzouno Guerreiro e parouno Guitían.Co tempo cumprido ,xa no desconto un balón a área é controlado por Póyan que se saca un centro sobre a liña que e rematado por Dani Rios de cabeza nun escorzo inverosímil que foi imparable pra Guiti.1-2. A próxima fin de semana outro partido vital en outro partido de rivalidade comarcal apaixoante TABOADA CF -CLUB LEMOS

Taboada CF 4-2 Bóveda (Poyán 2, Guerreiro, Txiki)
Admin el 22-12-2010, 16:10 (UTC)
 Partido disputado o pasado domingo na Medela. No que o Taboada ratificou unha vez máis a súa boa racha de xogo e resultados, gañándolle a un Bóveda que desplegou un xogo bastante duro, sobre todo canto máis avanzaba o partido. Comezou o Taboada avisando nunha xogada colectiva nada máis sacar de centro. Pero non sería ata o cabo de uns minutos cando Poyán, nun destello de brillantez individual, batería a meta defendida por Alex.
Máis tarde Guerreiro transformaría un penalti cometido sobre Moski, poñendo terra de por medio. Co 2-0 no marcador, o equipo branquiazul relaxouse un pouco, e así, nunha xogada polémica moi protestada polos locais, o árbitro decretaría unha pena máxima que Roi non puido deter. Poñéndo así o 2-1 co que se chegaría o descanso.
Na segunda parte unha tónica parecida a primeira, volvería marcar o Taboada, cun zapatazo de Poyán dende tres cuartos de campo, que entra por toda a escadra. o Bóveda recortaría distancias unha vez máis nunha xogada colectiva. Pero sería Txiki nun remate na área pequena quen volvería marcar para o Taboada e poñer así o definitivo 4-2.

Milagrosa 3-2 Taboada CF
Admin el 23-11-2010, 15:18 (UTC)
 ¡Non puido ser! Así podería definirse o partido vivido o pasado domingo no Luís Gorgoso. Comezou adiantándose a Milagrosa nunha xogada que Hugo remataría, perna esquerda, colocando o balón onde Roi non podería facer nada. E como se di ás veces, o que pega primeiro pega dúas veces, e nun roubo adiante, a Milagrosa poñería terra de por medio no marcador. A reacción do Taboada chegou contra o final da primeira parte. Moski dende fora da área cun tiro raso que se lle escapa das mans ó porteiro local volvería a meter ó equipo branquiazul no partido.
Na segunda parte foi unha sucesión de ocasións para ambos equipos, donde a Milagrosa atoparía premio enviando un balón rexeitado ,nun centro pola banda dereita, ó fondo das mallas. Malia isto, o Taboada non se veu abaixo en ningún momento, e tras unha xogada combinativa pola banda dereita, chegaría o gol que volvería facer crer ó equipo visitante. Equipo que o seguiu intentando e intentando, e mesmo o entrenador puxo unha defensa de tres para ter máis pegadad arriba. Pero...¡Non puido ser! ¡Ánimo Taboada! outra vez ¡VAI ser!

Taboada C.F 2-0 Valadouro (Guerreiro, Moski)
Admin el 04-10-2010, 01:17 (UTC)
 Continua a boa racha de resultados do Taboada, esta vez a un Valadouro, que pese a ir de pechacancelas aguantou o tipo en todo momento, de feito, tivo un dominio claro do partido na primeira parte, donde puxo contra as cordas o equipo branquiazul e tivo as ocasións máis claras.
Foi na segunda parte donde o equipo da casa mellorou o seu xogo considerablemente. E Guerreiro, nun golazo de falta directa, adiantaría os taboadeses. Tras unha sucesión de ocasións, Moski poñería o segundo e definitivo 2-0 no marcador.

Contigo... Luís!!
Admi el 24-02-2010, 14:09 (UTC)
  Hoxe toca escribir unha páxina en letras negras...palabras negras...

Luís Vázquez Saa era un coñecido membro da gran familia do Taboada CF, asistía os partidos, ía practicamente a todos, sempre co seu fillo quen actualmente está nas filas do equipo xuvenil.

Nestes momentos leva posto o chándal do equipo, segundo dicía, a roupa que máis lle gustaba levar, e será enterrado con ela. Demostrou gran paixón polo equipo ata o último momento e incluso máis.

Gardaremos loito por el pois era membro da nósa familia, así como lle brindamos todo o noso apoio e respeto a todos os achegados deste gran xiareiro, desta gran persoa coñecida por todo o nóso pobo en maior ou menor medida. Unha persoa que nos deixou antes de tempo, porque sempre se van os mellares… choramos por ti…